Zabawa sylwestrowa 2019/2020

w hotelu Mela Verde - ul. Cisowa 1, Zakręt

OFERTA SYLWESTROWA

Podczas balu, który proponujemy w ciepłym jak na Włochów przystało nastroju, zapewniamy wyjątkową taneczną muzykę pełną ponadczasowych hitów. Całą oprawę muzyczną i artystyczną zapewnia DJ. Pozwól otoczyć się niepowtarzalną atmosferą oraz wyśmienitym menu, które zaspokoi najbardziej wyrafinowane gusta.
Cena: 320 zł/os.

W blasku świec podczas szampańskiej zabawy będą Państwo mieli okazję skosztować specjałów przygotowanych przez naszego szefa kuchni, na które składają się między innymi:

  • 5 niepowtarzalnych dań ciepłych
  • Przepyszne świeże owoce, domowe wypieki oraz włoskie desery
  • 7 urozmaiconych przekąsek, pod postacią mięsa, sałatek, ryb i produktów włoskich
  • Noworoczna niespodzianka kulinarna w postaci tortu serwowanego
  • Bufet wiejskich produktów mięsnych i mlecznych
  • Bufet rybny
  • Fontanna z czekoladą
  • Sushi
Hotel Mela Verde
Hotel Mela Verde

DODATKOWO:

  • Wspólne przywitanie Nowego Roku z kieliszkiem wina musującego
  • Profesjonalny pokaz pirotechniczny (Fajerwerki)
  • Open bar - napoi bezalkoholowych, zarówno ciepłych jak i zimnych
  • Napoje alkoholowe (wódka, wino białe, wino czerwone, Drink Bar)

Menu sylwestrowe

PRZYSTAWKI ZIMNE

 

Szynka parmeńśka na melonie

 

Focaccia z solą morską i rozmarynem

 

Duszone roladki z indyka faszerowane szpinakiem i suszonym pomidorem

 

Cukinia faszerowana grillowanymi warzywami

 

Mix sałat ze świeżymi warzywami, krewetką i grillowanym bakłażanem

 

Faszerowane roladki z tortilli

 

Tatar wołowy z dodatkami (żółtka, cebulka, masło pieczywo)

 

Pasztet cielęcy w mozzarelli polany żurawiną, podany na sosie tatarskim

DANIA CIEPŁE

 

Danie ciepłe I - zupy i kremy

Krem marchewkowy z odrobiną śmietanki, tradycyjny rosół z makaronem

 

Danie ciepłe II

Indyk w sosie balsamiczno-miodowym z cebulkami marynowanymi w kompozycji pieczonych ziemniaczków z rozmarynem i gotowanym brokułem

 

Danie ciepłe III

Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym z ziemniaczkami gotowanymi

 

Danie ciepłe III

Filet z dorsza polany sosem z zielonego pieprzu z gniocchi i szpinakiem na maśle

 

Danie ciepłe IV

Wykwintna zupa cebulowa na koniaku

BUFET SŁODKI

 

Ciasta własnego wypieku

 

Panna cotta

 

Tiramisu

 

Creme brulee

 

Kawa, herbata

 

Owoce sezonowe pokrojone

DODATKI

 

Stół wiejski polsko-włoski

 

Stół frutti di mare

NAPOJE BEZ LIMITU

 

Woda

 

Cola / Fanta / Sprite

 

Soki wieloowocowe

Dodatkowe informacje organizacyjne

Zapisy i rezerwacje pod numerem 790 243 790, e-mail: biuro@hotelmelaverde.pl


Pokoje hotelowe: rezerwacja kom: 790 243 790, e-mail: biuro@hotelmelaverde.pl


Możliwość korzystania z własnego alkoholu bez konieczności uiszczania opłaty serwisowej


Przy większych rezerwacjach ponad 16 osób rabat - 300 zł/os


Osobne stoliki od 6 do 34 osób


Start godz. 20:00

REZERWUJ

HOTEL MELA VERDE

ul. Cisowa 1 05-077 Zakręt gm. Wiązowna